Cupping (hijama, bekam) en Puur Zouttherapie is een uniek, veilig en effectief alternatief medicijn voor de behandeling van vele ziekten door het bloed te reinigen en de bloedsomloop te bevorderen. Alle belangrijke dodelijke ziekten zoals een hartaanval, hartfalen, beroerte en kanker houden rechtstreeks verband met een slechte bloedcirculatie. Er is bijna geen enkele ziekte die niet kan worden behandeld, verlicht of genezen door het bloed te reinigen en de bloedcirculatie te verbeteren. Daarom is de sleutel tot een goede gezondheid ervoor te zorgen dat elk van de naar schatting 20 biljoen menselijke cellen via het bloedcirculatiesysteem een continue toevoer van voedingsstoffen, zuurstof, antilichamen, enzymen en hormonen ontvangt om energie te produceren, infecties te bestrijden, het leven in stand te houden en zich voort te planten. zelf. Bovendien moet het bloedcirculatiesysteem schadelijke chemicaliën, zware metalen en zure giftige afvalstoffen uitscheiden die zich geleidelijk ophopen en het lichaam overbelasten, waarna het zwak wordt, ontstoken raakt, kanker krijgt of sterft.

Het menselijk lichaam heeft een beperkt vermogen om zijn eigen bloed te reinigen en zure giftige afvalstoffen te verwijderen die de vitale bloedtoevoer naar aangetaste cellen, weefsels en organen verminderen of blokkeren. Cupping Hijama Amsterdam en Pure Salt-therapie kunnen deze vitale functie vervullen en symptomen van chronische pijn, zwakte, vermoeidheid, orgaanstoringen en vroegtijdige veroudering verlichten of genezen. Het percentage geblokkeerde bloedvaten is direct gekoppeld aan de leeftijd van een persoon, maar kan worden verlaagd door een gezonde levensstijl en behandeling aan te nemen met deze unieke therapie. Een 20-jarige heeft bijvoorbeeld gemiddeld 20% verstopping in zijn/haar bloedvaten terwijl een 60-jarige een verstopping van 60% heeft. De dood treedt op bij ongeveer 80% verstopping. Dit betekent dat het risico op ziektes en pijn toeneemt met de leeftijd en de ziekte begint over het algemeen op de leeftijd van 35 jaar, wat de juiste leeftijd is om te beginnen met Cupping en Pure Salt Therapy. Tegen de tijd dat u de leeftijd van 50 jaar bereikt, is het gebruikelijk dat de meeste mensen chronische ziekten hebben, zoals hoge bloeddruk, hoog cholesterol, hartaandoeningen, diabetes of artritis

Voorbeelden van ziekten die kunnen worden behandeld met Cupping (hijama of bekam) en Pure Salt-therapie zijn beroerte, hartaandoeningen, angina, hypertensie (hoge bloeddruk), hoog cholesterol, metabool syndroom, kanker, diabetes, nieraandoeningen, hepatitis, huidziekten , artritis, vrouwelijke onvruchtbaarheid, Alzheimer, migraine, rugpijn, IBS, obstipatie, diarree, brandend maagzuur, ooginfectie, keelontsteking, oorontsteking, spierpijn en pijn. Deze therapie is gebaseerd op meer dan 15 jaar bewezen succes in de behandeling van ziekten op basis van moderne, veilige en hygiënische technieken. De beste resultaten worden verkregen wanneer het wordt gecombineerd met het drinken van gedestilleerd water (geen mineraal- of bewerkt water), het eten van voedzaam voedsel, regelmatige lichaamsbeweging, het inademen van frisse lucht, het verminderen van het stressniveau en het aannemen van een gezonde levensstijl.

Veel websites praten over cupping met lucht of vuur, wat minder effectief is dan bloed of agressief omdat het je bloed niet kan reinigen of de opgehoopte zure giftige afvalstoffen niet kan verwijderen. Fire cupping is een veiligheidsrisico omdat het een brandende moxa of watten gebruikt om een vacuüm te creëren en moet worden vervangen door een hand- of elektrische vacuümpomp. De meeste websites over blood cupping gebruiken nog steeds een scheermesje of mes om incisies in de huid te maken om bloed vrij te laten komen in plaats van kleine gaatjes te maken met onze speciale cupping pen en lancet.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *