Voor veel gazon- en tuinliefhebbers is het ontwerpproces het leukste onderdeel van het creëren van een buitenruimte, vooral als het gaat om zonne-verlichting. Met alle opties die er zijn, is het verstandig om wat onderzoek te doen. Selecteer tuinverlichting op zonne-energie die in staat is om zonne-energie te verzamelen, zelfs als het een bewolkte dag is.

U zult snel ontdekken dat met de enorme keuze aan producten voor bekijk de beste solar tuinverlichting op zonne-energie die beschikbaar is, zonne-energie de juiste keuze is. Omdat er geen elektrische vereisten zijn, wordt het ontwerpproces vereenvoudigd. Tuinverlichting op zonne-energie kan bijna overal worden geïnstalleerd, maar er zijn enkele beperkingen.

U wilt voorzichtig zijn met de schaduwrijke gebieden, omdat het zonlicht toegang moet hebben tot de kracht van de zon. Kijk hoe u uw zonnelampen instelt onder bomen, in de schaduw van hoog gebladerte of bouwconstructies. Verder kun je je lampen plaatsen waar je wilt.

Kijk naar uw bestaande landschapsarchitectuur; stel je nu voor wat tuinverlichting op zonne-energie eraan zal toevoegen. Waarschijnlijk heeft u om veiligheidsredenen één of meerdere ruimtes die verlicht moeten worden. Terwijl u rekening houdt met de veiligheidsfactor, kunt u een mooi ontwerp toevoegen om die gebieden te benadrukken waar u ‘s nachts van kunt genieten.

In plaats van grimmige plafondverlichting voor uw terras, overweeg dan accentverlichting met zonne-verlichting om familie en vrienden te verleiden om wat langer te blijven hangen en te waarderen wat de avond na zonsondergang te bieden heeft.

Veel tuinliefhebbers houden van ontwerpen met waterpartijen, vooral watervallen. Hier kun je echt lol mee hebben. U kunt uw tuinverlichting op zonne-energie buiten en rond het watervalgebied plaatsen, waarbij de lichten op de waterval schijnen, of u kunt overwegen een of twee lichten achter het water te plaatsen en terwijl het licht er doorheen schijnt, kunt u het water zien glinsteren en dansen terwijl het valt.

Een van mijn favorieten is om een licht achter een rotsblok van behoorlijk formaat tussen de middelhoge planten te plaatsen en te kijken hoe het licht door het gebladerte omhoog klimt terwijl het naar de nachtelijke hemel reikt. Als je een vijver hebt, zullen drijvende waterlichten op zonne-energie die speciale touch toevoegen om de aandacht te trekken.

Wees inventief; ontwerp met zowel bruikbaarheid als plezier in het achterhoofd. Laat uw fantasie de vrije loop en bedenk manieren waarop u uw gasten meer kunt bieden terwijl ze uw verlichte tuinpaden verkennen met hun geheimen lang nadat de zon onder is gegaan.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *