De beste directe verkoopbedrijven – Handige tips voor een gegarandeerd verstandigere keuze

0

 

Bent u op zoek naar informatie over de beste direct sales bedrijven? Doelgericht omdat u de beslissing hebt genomen om enkele positieve veranderingen in uw leven aan te brengen?

In zijn verhelderende en nummer 1 bestseller, Rich Dad – Poor Dad, schreef Robert Kiyosaki over de financiële voordelen van het hebben van bezittingen in plaats van het hebben van verplichtingen. Zijn mening over die voorwaarden is dat activa geld in uw zak stoppen en passiva geld uit uw zak halen. Veel mensen zoeken naar en implementeren creatieve (en soms beschouwd als) onconventionele manieren om hun fulltime inkomen aan te vullen of zelfs te vervangen. Lees verder en hopelijk zal dit artikel u helpen beslissen dat het vinden van een van de beste directe verkoopbedrijven een aanwinst voor u zal zijn.

Wat is directe verkoop? Volgens de Direct Selling Association (DSA) is directe verkoop simpelweg de verkoop van diensten of producten aan consumenten, vanuit een niet-vaste winkelfaciliteit, door een persoon die is geclassificeerd als een onafhankelijke bedrijfseigenaar; consultant; onafhankelijke vertegenwoordiger of een distributeur. Een andere manier om aan directe verkoop te denken, is het bezitten van een bedrijf waar u uw waren naar de klant brengt in plaats van een winkel of kantoor te hebben en de consument naar u toe komt.

Een geweldige plek om te beginnen bij het onderzoeken van de beste directe verkoopbedrijven, is bij The Direct Sales baan Association. (stel je voor) Dit is een van, zo niet, de meest gezaghebbende bronnen voor informatie over directe verkoop. Het is gemaakt door bedrijven die de consument via de meest effectieve manier op de markt brengen: van persoon tot persoon. Net als de verenigingen die veel andere beroepen creëren, stelt “The DSA” de richtlijnen (DSA Code of Ethics) vast waaraan elk aangesloten bedrijf (momenteel ongeveer 220) zich moet houden om lid te worden en een goede reputatie te behouden.

Maar genoeg over de DSA; we weten dat je dit artikel leest omdat je meer wilt weten over je favoriete radiostation; je weet wel… WIIF – ik (What’s In It For – me). Wat er voor jou in zit, is een kans om je wagen te koppelen aan een zeer geloofwaardige industrie die mensen een manier heeft geboden om betaald te krijgen wat ze waard zijn. Zie je, een van de eerste vormen van handel was directe verkoop.

In de oudheid brachten “kooplieden” “waren” van waar ze werden gevonden of geproduceerd, naar waar ze gewenst of nodig waren, en verkochten ze. Dit is dus geen vreemde, nieuwe of verdachte manier van bezit of zakendoen. De huidige versie van waarschijnlijk het oudste bedrijf (ja, waarschijnlijk minstens zo oud als dat) reist over vele snelwegen; inclusief de internet supersnelweg. Verkoop van persoon tot persoon is mogelijk van bijna overal ter wereld tot bijna overal ter wereld.

MAAR IK HOUD NIET VAN VERKOOP!

Dan heb je waarschijnlijk je hele leven gedaan wat je niet leuk vindt. Je was hoogstwaarschijnlijk een kind dat je ouders – onophoudelijk – smeekte om alles wat je echt wilde – totdat je het kreeg; je hebt hoogstwaarschijnlijk je zinnen gezet op een persoon van je verlangens en hebt ze kunnen overtuigen om minstens één keer met je uit te gaan; je hebt waarschijnlijk gesolliciteerd voor een functie met meerdere sollicitanten en je hebt de baan gekregen. Raad eens wat al die scenario’s gemeen hebben? Ja, je hebt succesvol verkocht.

Succesvol ondernemerschap in elke branche vereist werk, toewijding en doorzettingsvermogen. Er is geen 100% gegarandeerd bedrijf waar een persoon in kan gaan en gewoon naar uw doel kan lopen.

U bent echter op de goede weg om informatie te zoeken over de beste bedrijven voor directe verkoop [http://www.energyderegulationinfo.com/best-direct-sales-companies], zodat u niet eindigt zoals duizenden anderen die blindelings het verkeerde bedrijf gekozen om hun vertrouwen in te stellen.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *