Η HerbaLife είναι ένας από τους κορυφαίους κατασκευαστές προϊόντων διατροφής, περιποίησης δέρματος και απώλειας βάρους παγκοσμίως. Herbalife προιοντα έγινε προληπτική στην αλλαγή ορισμένων από τα βασικά προϊόντα τους για να τα κάνει χωρίς εφέδρα. Η εταιρεία ήταν γνωστή για τα προϊόντα απώλειας βάρους, αλλά επεκτάθηκε για να προσφέρει και άλλα προϊόντα. Η εταιρεία δραστηριοποιείται σε περισσότερες από 70 χώρες παγκοσμίως και διαθέτει δίκτυο διανομέων 1,9 εκατομμυρίων ανεξάρτητων διανομέων.

Το κορυφαίο προϊόν της HerbaLife είναι το Protein Shake της Formula 1. Το σέικ σόγιας ήταν από τα πρώτα προϊόντα που κυκλοφόρησε στην αγορά από την εταιρεία και τα πάει εκπληκτικά καλά από τη δεκαετία του ογδόντα. Η εταιρεία έχει τα δικά της εργοστάσια παραγωγής στην Καλιφόρνια και την Κίνα.

Το σχέδιο αποζημίωσης είναι ένα παραδοσιακό σχέδιο απόδρασης. Σε ένα τέτοιο σχέδιο, το downline σας είναι ελεύθερο να «απομακρυνθεί» από το δίκτυό σας μόλις φτάσει σε ένα συγκεκριμένο επίπεδο απόδοσης. Το μειονέκτημα ενός τέτοιου σχεδίου είναι ότι όταν το downline σας αρχίσει να σας αποφέρει αυξημένο εισόδημα, προχωρά στη δημιουργία των δικών τους δικτύων, επομένως θα πρέπει να προσλαμβάνετε συνεχώς όλο και περισσότερους ανθρώπους. Μπορείτε να εγγραφείτε για να γίνετε εκπρόσωπος μέσω του τυπικού πακέτου ευκαιριών που κοστίζει 108 $. Οι περισσότεροι άνθρωποι πιστεύουν ότι δέχονται απάτη από τους χορηγούς τους, οι οποίοι τους εγγράφουν στο σχέδιο, αλλά τους αναγκάζουν να αγοράσουν προϊόντα αξίας χιλιάδων δολαρίων.

Είναι μια καλή ευκαιρία για άτομα που μπορούν να εγγραφούν εκατοντάδες και χιλιάδες πελάτες, καθώς η προμήθεια που κάνετε από κάθε πώληση είναι αρκετά μικρότερη. Τα προϊόντα HerbaLife πωλούνται επίσης σε όλα τα κορυφαία καταστήματα, γεγονός που μπορεί να βλάψει τις δυνατότητες εισοδήματός σας, καθώς δεν υπάρχει αποκλειστικότητα προϊόντων.

Οι ευκαιρίες εισοδήματος από την HerbaLife είναι προφανώς τεράστιες καθώς η εταιρεία λειτουργεί για περισσότερα από τριάντα χρόνια και λειτουργεί μέσω ενός μοντέλου μάρκετινγκ πολλαπλών επιπέδων. Εργάζονται συνεχώς για τη βελτίωση των προϊόντων τους μέσω νέας έρευνας και ανάπτυξης. Τα προϊόντα απώλειας βάρους τους περιλαμβάνουν επαναστατικά συστατικά όπως εκχύλισμα πράσινου τσαγιού, σπόρους μάραθου και ρίζα αστράλαγου. Φυσικά, όλα τα προϊόντα έχουν υψηλή ποιότητα και είναι γνωστό ότι λειτουργούν.

Αν και το σχέδιο έχει ορισμένες αρνητικές πτυχές, το γεγονός ότι η εταιρεία υπάρχει τόσα χρόνια δείχνει ότι υπάρχει μια καλή ευκαιρία εισοδήματος με την HerbaLife.

Τώρα, ο πιο σημαντικός τομέας για να αποκομίσετε πραγματικά οφέλη είναι ότι πρέπει να λάβετε τη βοήθεια ενός μέντορα που είχε επιτυχία με το πρόγραμμα αποζημίωσης HerbaLife ή ένα παρόμοιο πρόγραμμα αποζημίωσης απόδρασης. Ή ένας πολύ πολύτιμος τομέας για να λάβετε καθοδήγηση είναι ο τομέας του διαδικτυακού μάρκετινγκ. Ο κόσμος είναι ένα διαφορετικό μέρος και κυριαρχεί το μάρκετινγκ σε ολόκληρο τον κόσμο. Ένας μέντορας θα είναι σε θέση να σας καθοδηγήσει προς τη μελλοντική επιτυχία του υπολειπόμενου εισοδήματος και επίσης θα μπορεί να σας πει πώς μπορείτε να μεγιστοποιήσετε τις δυνατότητες κερδών σας χωρίς να χρειάζεται να βασίζεστε σε ψυχραιμία και άλλες τεχνικές της παλιάς σχολής.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *